AT-S81ER 4K Ultra HD action camera IPS Wifi en remote+ Sony lens + 5 lensfilters en opbergkoffer bestellen? Lees eerst dit

Wil je een 4K action cam met 4K in 60 FPS? Met de AT-S81ER 4K Ultra HD action camera kan je 4K filmen in 60 FPS. Ook beschikt dit model over 20 megapixels zodat je in een scherpe kwaliteit foto’s kan maken. Je kan bij dit model een microSD-kaart van maximaal 256 GB gebruiken, deze dient wel geschikt te zijn voor 4K. Ook ontvang je lensfilters en kan je deze gebruiken op de camera. Zo kan je op verschillende manieren fotograferen en video’s maken.  Je ontvangt er een waterproof case bij zodat je het tot 30 meter onder water kan gebruiken.
Met de wifi functie kan je de action cam besturen met de telefoon. Zo kan je live meekijken en foto’s en video’s op de action cam maken vanaf je telefoon of tablet. Deze Lipa action cam is ideaal als je actie filmpjes wilt maken in een scherpe kwaliteit. Je ontvangt er nog 21 verschillende mount accessoires bij. Deze kan je gebruiken om de action cam te monteren aan verschillende objecten.
Resolutie, Sony lens en mogelijkheden
Je kan de AT-S81ER 4K Ultra HD action camera gebruiken in een 4K, Full HD of HD resolutie. In 4K heb je 60 FPS (beelden per seconde), met Full HD 120 FPS en met HD 240 FPS. Dit betekent voornamelijk hoeveel beelden je per seconde hebt. Zo heb je met deze camera een vlot en snel beeld. Deze action cam beschikt ook over de Sony lens IMX 386. Verder kan je ook fotograferen in 20 megapixels, erg scherp dus. De lens is 170 graden breed en je kan zelf kiezen welke video’s of foto’s je neemt. Het is dus mogelijk om ook gebruik te maken van functies als Timelapse. Deze kan je bij de instellingen vinden. Met de waterproof case kan je duiken tot 30 meter onder water. Ook kan je het toestel verbinden via de bij behorende app. Dit gaat per wifi en je kan dan je tablet of smartphone verbinden. Hiermee kan je live meekijken met de beelden en dus ook direct data delen online.
Met 5 lensfilters
Je ontvangt 5 lensfilters in dit pakket. Zo kan je de lens op verschillende manieren gebruiken. Wij benoemen deze hieronder.
CPL Polarizer. Als je de polarizer gebruikt, kan je bepaalde kleuren donkerder maken, denk aan de lucht. Ook haalt het reflectie en glans weg, denk aan een glanzende zee.
ND Light filter. Dit is een ND filter en het is een soort zonnebril voor je cameralens. Er komt minder licht op de sensor, waardoor je minder overbelichte foto’s en video’s hebt.
Macrolens. De kan de macrolens gebruiken om foto’s van dichtbij te maken. Zo kan je ze scherp maken.
Violet lens. Met de violet lens kan je beeldmateriaal opnemen in een violet kleur.
UV transparante lens. Deze filter controleert highlight flares. Het contrast is lager met minder licht van schaduwen.
Aansluitingen en batterij
De AT-S81ER 4K Ultra HD action camera bevat aansluitingen voor micro-usb, micro-hdmi en microSD-kaart. De micro-hdmi ondersteunt HDMI 2.0 zodat je 4K op de tv kan afspelen. Daarnaast kan je de camera via usb aansluiten op uw computer of andere apparaten om zo de bestanden over te plaatsen. Via de HDMI-aansluiting is het mogelijk filmpjes of foto’s te weergeven op andere apparaten als bijvoorbeeld uw televisie of tablet. Daarnaast kan de batterij maximaal tot 90 minuten filmen. De microSD-kaart kan maximaal 256 GB bevatten.  Let op: De microSD-kaart dient wel minimaal klasse 10 UHS I te bevatten. Dit is snel genoeg voor de 4K opnames. 
Accessoires in het pakket + Remote & Dual Screen
In dit pakket ontvang je daarnaast ook 21 accessoires als een waterproof case, mounts voor verschillende aansluitingen als op de helm of fiets en nog meer! Met de waterproof case kan je tot 30 meter onder water. Zo kan je ook filmen tijdens het duiken. Ook zit er een wifi functie op de camera. Hiermee kan je van een afstand de camera foto’s en video’s laten maken. Ook zit er een remote in het pakket waarmee je de camera op afstand kan bedienen. Deze gaat via de 2.4 GHz frequentie. Wil je er graag extra accessoires bij? Je kan hier klikken voor het assortiment action camera accessoires.
Aansluiting externe microfoon en 4x optische zoom
Met de Lipa AT-S81ER 4K Ultra HD action camera kan je vier keer optisch zoomen. Dit betekent dat je kan inzoomen zonder dat de resolutie slechter wordt. Ook zit er een aansluiting voor externe microfoon op. Dit gaat via de micro  usb ingang. Mocht je dus een microfoon willen aansluiten, zorg dat er een micro usb aansluiting op zit.
Het scherm aan de achterkant is 2.0 inch groot en je kan het beeld hiermee goed bekijken. Ook kan je opgenomen foto’s en video’s hier bekijken. De voorkant beschikt over een scherm van 0.92 inch groot. Hier kan je zien hoeveel batterij er nog is en de status van de camera in zien. Neem je genoegen met Full HD-kwaliteit of wil je toch een andere 4K-action camera met iets uitgebreidere instellingen en mogelijkheden? Klik hier voor het hele assortiment action camera’s.
Elektronische beeldstabilisatie & Modes
Dit model beschikt over EIS, elektronische beeldstabilisatie. Dit zorgt er voor dat beelden rechtgetrokken worden tijdens het filmen. Het is een stuk beter dan optische beeldstabilisatie. Via EIS doet de computer het namelijk allemaal voor je. Als je over een hobbelige weg rijdt, zal je dus merken dat het beeld rechtgetrokken wordt. Daarnaast zijn er verschillende modes wat je aan kan zetten. Zo heb je foto modes en video modes. Je kan de camera ook in car modus zetten zodat je het als dashcam kan gebruiken. Kijk bij de specificaties welke modes er allemaal zijn.
Garantie en service
Onder het kopje specificaties kan je meer technische details krijgen van deze camera. Voor een kleine prijs ontvang je een 4K-action camera die in 60 FPS 4K  prachtige beelden vastlegt voor je! Ook ontvang je bij de aankoop de service van Majstra en een fabrieksgarantie van 2 jaar! Mocht je nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kan je ons altijd bereiken via onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij adviseren dit product als je op zoek bent naar een betaalbare action cam die 4K kan filmen in 60 FPS (frames per second). Ook wil je in verschillende kleuren kunnen filmen door de lensfilters. Daarnaast kan je 4 keer optisch inzoomen en kan je een externe microfoon aansluiten voor nog beter geluid. Ook kan je foto’s maken in 24 megapixels. Dit model is dus ook geschikt voor foto’s. Daarnaast kan je duiken met de waterproof case en het verbinden met wifi om de action cam te besturen met de telefoon.

AT-S81ER 4K Ultra HD action camera IPS Wifi en remote+ Sony lens + 5 lensfilters en opbergkoffer kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 114.99 Euro
Prijs : 114.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van AT-S81ER 4K Ultra HD action camera IPS Wifi en remote+ Sony lens + 5 lensfilters en opbergkoffer

Naar aanbieder

Geef een reactie