Diving light action camera universeel bestellen? Lees eerst dit

Wilt u graag met uw action camera duiken en tegelijkertijd over een duiklicht beschikken? Dan is de diving light action camera een ideale optie voor u. Zo legt u uw onderwaterbeelden nog helderder vast!
Licht en de werking
Met de diving light action camera worden de beelden onder water een stuk helderder en duidelijker. De mooie vissen die u filmt, komen later bij het bekijken van de video’s duidelijker in beeld. Daarnaast is de werking erg makkelijk. De diving light action camera bevat een kleine accu die op te laden is met een micro usb-kabel. Voordat u gaat duiken, dient deze accu dus opgeladen te zijn. De action camera kunt u vervolgens in de diving light schuiven. Nu is deze paraat om te mounten op bijvoorbeeld uw helm of hoofd.
In het pakket
In het pakket ontvangt u de diving light, een accu, een micro-usb kabel als oplader en de mount waardoor u uw action camera kunt aansluiten op verschillende objecten.
Universeel
Door de bijgeleverde mount is de diving light universeel en dus te mounten op verschillende merken action camera’s. Zo is het geschikt voor onder andere de SJcam, GoPro en Lipa.
Deze diving light is geschikt voor iedere action camera van Majstra.
Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij adviseren dit product als u uw action camera veel gebruikt tijdens het duiken. Deze handige tool zorgt er voor dat er licht schijnt voor uw action camera en alles beter op film komt, ook de donkere plekken. Wij raden dit product aan voor duikers die vaak duiken met de action camera.

Diving light action camera universeel kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 29.99 Euro
Prijs : 29.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Diving light action camera universeel

Naar aanbieder

Geef een reactie