GP15 powerbank 10.000 mAh bestellen? Lees eerst dit

Ben je toe aan een mobiele oplader die je overal kan meenemen? Wil je niet telkens een stopcontact zoeken om de smartphone, tablet of camera op te laden? Dan is de GP15 powerbank ideaal voor. Gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen op reis.
Twee apparaten tegelijk opladen
De GP15 powerbank heeft twee usb aansluitingen, zodat je twee apparaten tegelijk kan opladen. Zo kan je een tablet en een smartphone tegelijk opladen. Je kan de powerbank zelf opladen via de micro usb of de usb c aansluiting.
Aansluitingen
Input usb c en micro usb: DC 5V/2A.
Output: USB1: DC 5V/2.1A, USB2: DC 5V/2.1A, USB1+USB2: DC5V/2.1A.
Oplaadtijd van de 10.000 mAh powerbank: 6 uur.
2 Apparaten tegelijk opladen.
Led licht met oplaadstatus.
2x Usb en 1x micro usb aansluiting. Ook usb c.
Universeel voor ieder product.
Voordelen
Met de GP15 powerbank kan je de smartphone gemiddeld 4 keer opladen. Het ligt uiteraard aan de batterijcapaciteit van het apparaat hoe vaak je het kan opladen. De powerbank zelf laad je binnen 6 uur op. Dit product is erg handig als je niet in de buurt bent van een stopcontact, maar toch mobiele apparaten wilt opladen. Dit kan erg handig zijn als je op reis bent.
Voor wat meer technische informatie kan je kijken onder het kopje “specificaties”. In het pakket ontvang je de GP15 powerbank, een mini-usb naar usb-kabel en een handleiding. Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en de service van Majstra. Zo maakt deze powerbank je dagelijkse leven net wat makkelijker!
De GP15 powerbank is ook geschikt voor al onze tablets en camera’s. Deze zijn allemaal mobiel op te laden met onze externe batterijen. Heb je vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken via onze klantenservice.

GP15 powerbank 10.000 mAh kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 14.99 Euro
Prijs : 14.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van GP15 powerbank 10.000 mAh

Naar aanbieder

Geef een reactie