Hoofdband action camera mount universeel bestellen? Lees eerst dit

Wilt u graag een action camera monteren op uw helm/hoofd en hiermee filmen terwijl u flexibel wilt zijn? Dan is deze universele hoofdband action camera een ideale toevoeging voor uw action cam!
Gemak
Met deze hoofdband action camera kunt u gemakkelijk de camera mounten op uw helm. Dit geeft een waanzinnig effect, zo kunnen filmpjes worden opgenomen door de ogen van de filmer. Dit is ideaal voor momenten als u wilt filmen maar geen handen vrij heeft om de camera vast te houden, u kunt denken aan skiën of kanoën, van alles is mogelijk!
Universeel en flexibel
De hoofdband action camera is verstelbaar en ook flexibel, het is dus voor iedereen geschikt. Zo bevat de band een anti-slip constructie zodat deze niet zomaar van uw helm/hoofd glijdt. Het voordeel van deze hoofdband action camera is dat het universeel is, het past op meerdere camera’s van verschillende merken. Naast dat het op alle action camera’s van Majstra past, past het ook op de camera’s van Go Pro, SJcam en andere merken. De mount is ook inbegrepen in het pakket en is aan te sluiten op alle action camera’s.
Alle action camera’s van Majstra zijn geschikt voor deze hoofdband. Daarnaast is de hoofdband ook te gebruiken op andere merken camera’s, zo flexibel is die.
Voor een kleine prijs ontvangt u de mogelijkheid om filmpjes te maken vanuit de ogen van de filmer, een uniek effect. Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden dit product aan als u graag wilt filmen vanaf uw hoofdpunt. Dit levert eigen unieke beelden op vanaf uw eigen “point of view”. Ideaal voor sporters, creatievelingen en professionele filmers. De hoofdband kunt u bijvoorbeeld monteren op uw helm.

Hoofdband action camera mount universeel kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 9.99 Euro
Prijs : 9.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Hoofdband action camera mount universeel

Naar aanbieder

Geef een reactie