Koffer action camera universeel bestellen? Lees eerst dit

Wilt u graag uw action camera en de verschillende mounts gemakkelijk kunnen opbergen? Dan is de koffer action camera universeel geschikt voor u!
Meer overzicht en gemak
Een action camera kent veel verschillende soorten mounts en accessoires. Bent u het zat om deze elke keer bij elkaar te zoeken en ze los mee te nemen? Dan biedt de koffer action camera universeel u direct een oplossing. De koffer is namelijk erg compact en alle nodige accessoires die u mee wilt nemen, kunt u gemakkelijk in de koffer opbergen. Dit maakt het voor u makkelijker om mee te nemen en u bewaart ook nog eens het overzicht over alle mounts en accessoires!
Universeel
De koffer action camera is uiteraard geschikt voor ieder merk action camera. Zo bezit de koffer namelijk verschillende vakjes waar u de action camera en accessoires kunt opbergen. Deze koffer is onder andere geschikt voor action camera’s van Lipa, SJcam en GoPro. De afmetingen van de koffer zijn: 17 x 22 x 6,5 cm (l x b x h).
Dit betekent dat u niets meer los in een tas hoeft te doen en meer gemak en overzicht verkrijgt door deze universele koffer. De koffer is geschikt voor ieder model action camera van Majstra.
Mocht u nog vragen, tips of opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij adviseren u dit product als u uw action camera en accessoires gemakkelijk wilt opbergen. Daarnaast vindt u het ook fijn om al uw spullen gemakkelijk mee te kunnen nemen en niet kwijt te raken. Zo raakt u de kleinere onderdelen niet kwijt en zit alles compact bij elkaar.

Koffer action camera universeel kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 12.99 Euro
Prijs : 12.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Koffer action camera universeel

Naar aanbieder

Geef een reactie