MicroSD-kaart 64 GB met adapter bestellen? Lees eerst dit

Wilt u het geheugen van uw mobiele apparaat uitbreiden met een groot geheugen? Dan is de MicroSD-kaart 64 GB van Lipa ideaal voor u. Zo betaalt u een klein bedrag en breidt u het geheugen per direct uit met 64 GB, veel data om op te slaan dus!
Werking
De MicroSD-kaart 64 GB is geschikt voor alle mobiele apparaten die dit ondersteunen als mobiele telefoons, tablets, camera’s en meer! Het werkt heel eenvoudig, u plugt de SD-kaart in de kaartingang van uw mobiele apparaat totdat u een klik hoort. Als u een klik hoort, betekent het dat de SD-kaart vast zit in het apparaat en klaar voor gebruik is. Daarnaast ontvangt u in het pakket een adapter erbij wat betekent dat u de microSD-kaart kunt aansluiten op uw computer. Zo is het heel gemakkelijk bestanden uit te schrijven op andere apparaten of andersom. Voor een kleine prijs breidt u zo uw geheugen flink uit!
Snelheid
De schrijfsnelheid van de SD-kaart is 10 MB/ps. De leessnelheid betreft 20 MB/ps. De SD-kaart bevat een klasse 10.
De MicroSD-kaart 64 GB is geschikt voor iedere tablet of Tv Box van Majstra. Wilt u een microSD-kaart met een kleiner geheugen? Bekijk dan ons assortiment geheugenopslag.
Naast het product ontvangt u van Majstra service en een tweejarige garantie. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt altijd een bericht achterlaten via onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden u dit product aan als u veel data wilt opslaan op uw smartphone of tablet. U kunt hierbij denken aan veel foto’s, video’s en apps. U heeft enorm veel ruimte en er kan veel data opgeslagen worden. Dit geheugenkaartje is overigens geen aanrader voor action camera’s aangezien de meeste camera’s tot maximaal 32 GB ondersteunen.

MicroSD-kaart 64 GB met adapter kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 19.99 Euro
Prijs : 19.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van MicroSD-kaart 64 GB met adapter

Naar aanbieder

Geef een reactie