Waterproof case action camera universeel bestellen? Lees eerst dit

Wilt u graag uw action camera onder water gebruiken? Dan is de waterproof case action camera een ideale toevoeging voor uw action camera! Geschikt voor meerdere merken action camera’s als GoPro en SJcam.
Gemakkelijk
De waterproof case action camera is gemakkelijk aan te sluiten op uw action camera. U hoeft alleen maar de camera in de case te schuiven en u kunt hem vervolgens dicht klikken. Nu is de camera klaar voor het gebruik in water. Er kunnen verschillende mounts gemonteerd worden op de action camera waardoor de camera aangesloten kan worden op uw helm, borst, pols of Selfiestick. Met wat creativiteit kan de case op meerdere objecten aangesloten worden. Daarnaast kan de waterproof case action camera de camera tot maximaal 30 meter onder water beschermen in verband met de druk.
Universeel
Deze waterproof case is geschikt voor iedere action camera van Majstra. Daarnaast is de waterproof case action camera ook geschikt voor andere merken camera’s als GoPro, SJcam en meerdere merken. De afmetingen van het huis van de case (waar de camera in moet) zijn: 6,5 x 5 x 2,5 cm (l x b x h). Als de camera aan deze afmetingen voldoet (meeste merken wel), dan is deze waterproof case action camera geschikt voor uw camera. U kunt dit zelf altijd testen door de afmetingen te meten van uw camera.
Bij een aankoop van een action camera, ontvangt u de waterproof case gratis in het accessoirespakket.
Met de universele waterproof case kunt u nu tot 30 meter onder water, geschikt voor vele merken! Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden u dit product aan als u graag onder water wilt filmen met uw action camera. Deze waterproof case kan tot 30 meter onder water. Dit product is een aanrader voor duikers en mensen die graag in het water filmen.

Waterproof case action camera universeel kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 11.99 Euro
Prijs : 11.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Waterproof case action camera universeel

Naar aanbieder

Geef een reactie