Leren zwarte hoes 10.2 inch bestellen? Lees eerst dit

Wij letten graag op onze spullen en willen deze zo duurzaam mogelijk gebruiken. Helaas is het onvermijdelijk dat elektronica op de lange termijn beschadigd wordt. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Gelukkig zijn er middelen deze elektronica te beschermen.
Functies
De leren zwarte hoes 10 inch beschermt zo iedere 10 inch tablet tegen onregelmatigheden. De tablet is er met gemak in te klikken en de leren hoes beschermt zo de gehele tablet tegen beschadigingen, zelfs als je de tablet laat vallen met de hoes, is de tablet beschermd tegen beschadigingen. Als de tablet in de leren zwarte hoes 10 inch geplugd zit, is het product vooralsnog gemakkelijk mee te nemen. Er zit natuurlijk wel bescherming om de tablet heen, maar deze is vrij makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw tas.
Werking
De leren zwarte hoes 10 inch biedt de tablet ultieme bescherming tegen beschadigingen die helaas weleens voorkomen. De tablet is er zeer gemakkelijk in te schuiven door middel van een schuifsysteem.
De leren zwarte hoes 10 inch is geschikt voor iedere 10-inch tablet binnen onze tablets.
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u een berichtje achterlaten via onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij adviseren dit product als u uw 10 inch tablet extra bescherming wilt geven. Het leer beschermt de tablet tegen een val en stof. Een aanrader voor mensen die graag duurzaam met hun 10 inch tablet willen omgaan.

Leren zwarte hoes 10.2 inch kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 13.99 Euro
Prijs : 13.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Leren zwarte hoes 10.2 inch

Naar aanbieder

Geef een reactie