Tablet houder Simple White universeel bestellen? Lees eerst dit

Wilt u graag uw tablet of smartphone rechtop of in een andere stand houden zodat u het niet constant hoeft vast te houden? Dan is de tablet houder Simple een voordelige en nuttige optie voor u!
Eenvoudig en effectief
De tablet houder Simple is een kleine houder wat tevens ook verpakt is in een kleine doos. Het model betreft een arm met handen die te buigen is, dit kunt u inzien op de foto’s. De zijkanten van de tablet of smartphone kunt u klikken binnen de handen van deze houder. Vervolgens kunt u de tablet of smartphone op een ondergrond neerzetten zodat de tablet schuinrecht kan staan. Het werkt heel gemakkelijk en het bespaart u de moeite om maar iedere keer de tablet of smartphone vast te houden!
Afmetingen 
De tablet houder Simple is te verstellen tot een lengte van 25 centimeter. Binnen deze lengte kan de houder de tablet of smartphone dus vasthouden. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u de houder afstemt op de lengte of de breedte van het apparaat. Dit betekent dat de tablet zowel verticaal als horizontaal kan liggen in de houder. Als de tablet houder Simple is ingeklapt, bevat het afmetingen van 12 x 9,5 x 4,5 centimeter (l x b x h).
Tablet en smartphone
De tablet houder is geschikt voor zowel tablets als smartphones. Het model kan meerdere formaten vasthouden, mits het dus binnen een lengte van 25 centimeter valt.
De tablet houder is geschikt voor iedere tablet van Majstra. Daarnaast is het model ook geschikt voor andere types of merken.
Voor een hele scherpe prijs heeft u een eenvoudige maar nuttige tablethouder in huis. De houder is ook te gebruiken voor smartphones. Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden dit product aan als u op zoek bent naar een simpele tablethouder. U kunt de tablet zo recht op laten staan met dit product. Daarnaast is het ook geschikt voor smartphones. Een aanrader voor mensen die een handige tool willen voor de tablet en smartphone zodat u het altijd rechtop kunt laten staan.

Tablet houder Simple White universeel kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk: Lipa

Normale prijs (elders) : 4.99 Euro
Prijs : 4.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Tablet houder Simple White universeel

Naar aanbieder

Geef een reactie