Lipa KP-01 Windows 11 Tablet 10 inch 4/64 GB met keyboard bestellen? Lees eerst dit

Wil je een snelle Windows tablet die je ook kan gebruiken als laptop? Dan is de Lipa KP-01 Windows 11 Tablet ideaal voor je. Dit model bevat een werkgeheugen van 4 GB wat snel genoeg is om te multitasken. Ook bezit deze tablet standaard over een harde schijf van 64 GB, veel om op te slaan dus! Windows 11 maakt al je gegevens persoonsgebonden aan je account waardoor je deze op ieder Windows-apparaat kunt gebruiken. De Lipa KP-01 Windows 11 Tablet biedt je meerdere mogelijkheden. Met een klik maak je van de tablet een laptop en vice versa!
Snelheid en besturing
De tablet heeft Windows 11 als besturingssysteem. Met zijn 4 GB werkgeheugen functioneert de tablet razendsnel. Daarnaast bezit de harde schijf standaard al 64 GB aan geheugen. De Lipa KP-01 Windows 11 Tablet onderscheidt zich van Android en IOS door meer mogelijkheden te bieden. De hardware is sterker en er zijn meer mogelijkheden als je het gebruikt voor werk of de studie. Daarnaast is ieder Windows-account persoonsgebonden. Op dit account worden alle instellingen, apps en documenten opgeslagen. Deze kan je weer gebruiken op andere Windows-apparaten. Ook wordt de Windows door ons alvast voor je geactiveerd.
Laptop en tablet
Het gemakkelijke van dit model is dat je zelf bepaalt of je het gebruikt als een tablet of als een laptop. In het pakket zit namelijk ook een magnetisch toetsenbord die je kan koppelen aan de tablet. Met een kleine moeite kan je het toetsenbord aansluiten of loskoppelen van de tablet. Het is maar net waar je zin in hebt. Ook bezit dit model over een HDMI-aansluiting. Dit betekent dat je de Lipa Windows 11 tablet kan verbinden met andere apparaten als bijvoorbeeld een televisie. Zo kan je vanaf de tablet bijvoorbeeld films en series kijken op de televisie.  Het geleverde toetsenbord bezit een QWERTY indeling. Uiteraard kan je er ook een AZERTY toetsenbord op aansluiten. Dit kan via de magnetische puntjes, usb of bluetooth als je een draadloos toetsenbord wilt.
Voor meer informatie over de specificaties kan je een kijkje nemen onder het kopje “specificaties”. In het pakket ontvang je de tablet, het magnetische toetsenbord, een oplader en een handleiding. Het toetsenbord is flexibel wat betekent dat je hem in verschillende standen kan vouwen, zo biedt dit product je nog meer opties! Je kan tevens ook Microsoft Office downloaden voor op de tablet. Daarnaast bieden wij je service en heb je garantie van twee jaar.
Heb je toch liever een Android tablet? Bekijk dan het assortiment tablets van Majstra.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kan je een bericht achterlaten via onze klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden dit product aan als je een sterke tablet zoekt die je voor alles wilt gebruiken. Dit model heeft de specificaties van een pc, een echte computer. Daarnaast is het een hybride tablet waardoor het zowel als laptop en als tablet te gebruiken is. Door het toetsenbord, de muis, de Microsoft Office 365 en de enorm sterke specificaties is het een echte tablet voor werken en studeren. Dit model is een zeer voordelige vervanger van de Microsoft Surface tablets. Wij raden dit product aan voor studenten, werknemers die graag mobiel werken, gamers voor kleinere spelletjes en mensen die graag met Windows werken.

Lipa KP-01 Windows 11 Tablet 10 inch 4/64 GB met keyboard kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 319.99 Euro
Prijs : 319.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Lipa KP-01 Windows 11 Tablet 10 inch 4/64 GB met keyboard

Naar aanbieder

Geef een reactie