Lipa Onyx III tablet 13″ 8/256 GB 4G + Back case en hoes met kickstand bestellen? Lees eerst dit

Ben je op zoek naar een high-end tablet met veel geheugen, snelheid, een groot scherm en een prachtige 2K resolutie? De Lipa Onyx III tablet is dan geschikt voor jou. Met 256 GB opslag heb je meer dan genoeg ruimte om al je data op te slaan. Ook beschikt de tablet over veel snelheid.  Met 8 GB werkgeheugen en een octacore processor met 2.0 GHz kan je alle Android apps en games makkelijk runnen. Geniet van media op het 13 inch scherm met een 2K resolutie. In het pakket ontvang je ook een back case zodat de achterkant van de tablet altijd beschermd is.
Snelheid en opslag Lipa Onyx III tablet
Deze tablet beschikt over de G85 MTK6769Z 2.0Ghz octacore processor. De processor beschikt dus over 8 kernen. De kernen beschikken over een kloksnelheid van 2.0 GHz. Al met al betekent dit dat je snel door de tablet kan navigeren zonder dat het vastloopt. Zo kan je spellen spelen en zelfs foto’s en video’s bewerken. Ook kan je surfen op het internet en je favoriete films en series kijken via streamingdiensten als Netflix, Kodi en Disney+. De tablet beschikt daarnaast over nog 8 GB werkgeheugen. Dit is bepalend hoeveel apps je tegelijkertijd aan kan hebben staan zonder dat de tablet vastloopt. Zo kan je snel multitasken. Daarnaast beschikt de tablet over een opslag van 256 GB. Hier kan je al je data als apps, foto’s en video’s opslaan. Mocht dit niet genoeg zijn, kan je altijd met een microSD-kaart het geheugen maximaal uitbreiden met 2 TB extra.
Met back case en hoes met kickstand
In het pakket ontvang je ook een back case zodat de achterkant altijd beschermd is. Daarnaast ontvang je een 13 inch hoes met kickstand. Zo is de hele tablet beschermd en kan je het op een oppervlakte neerzetten met de kickstand.
Beeld en camera
De Lipa Onyx III tablet beschikt over een LCD scherm van 13 inch. Deze grootte is ideaal voor het kijken van films of als je gewoonweg goed beeld wilt hebben om iets te bekijken of te spelen. Het scherm beschikt over een IPS technologie. Dit betekent voornamelijk dat de kleurcontrast hoger is. Deze komen nadrukkelijker in beeld waardoor het beeld scherper is. De resolutie van de tablet is 2160 x 1440 pixels, 2K resolutie. In een scherpe kwaliteit kan je zo genieten van media. De camera beschikt ook over aardig wat megapixels voor een tablet. De achterkant bevat 13 megapixels. Hier kan je dus scherpe foto’s mee maken. De selfiecamera aan de voorkant beschikt over 5 megapixels. Dit is handig als je een selfie wilt maken of als je wilt videobellen met collega’s of vrienden. Je kan daarnaast video’s maken in een Full HD kwaliteit. Ook kan je de flashlight aan zetten als je een omgeving wilt verlichten.
Wifi en mobiel internet
Het is mogelijk om de tablet via wifi te verbinden of gebruik te maken van mobiel internet. Mocht je altijd over internet willen beschikken, kan je een simkaart pluggen in de tablet. Als hier een abonnement op geactiveerd is, kan je overal over mobiel internet beschikken. Zo hoef je niet telkens naar wifi netwerken te zoeken. Dit kan via het 4G netwerk.
Telefoonfunctie en GPS Lipa Onyx III tablet
Met een simkaart kan je ook nog gebeld worden en zelf bellen. Zo kan je het letterlijk als phonetablet gebruiken zodat je ook nog eens overal over internet beschikt. Wil je de tablet ook gebruiken als navigatie? Dit kan. Er is een GPS ingebouwd. Dit betekent dat jij zowel online als offline gebruik kan maken van de GPS om je routes te berekenen.
Android 12
De tablet wordt bestuurd door Android 12. Dit systeem is makkelijk te begrijpen en volledig te zetten naar je eigen wens. Je kan alles in het Nederlands zetten of andere talen instellen. Daarnaast kan je apps downloaden via de Playstore die geïnstalleerd staat op de tablet. Het is uiteraard ook mogelijk om apps te downloaden via externe app programma’s of via het internet.
Aansluitingen
Het model bezit verschillende aansluitingen. Zo bezit de Lipa Onyx III tablet aansluitingen voor de voeding, usb C, microfoon, microSD en een aansluiting voor de NANO SIM. De bluetooth-versie van de tablet is 5.1.
In het pakket ontvang je de tablet, een hoes en back case, oplader, usb-kabel en een handleiding. Met dit model haal je een Android 11 tablet in huis met alle high-end tablet specificaties. Geniet van de snelheid, de scherpe resolutie en de scherpe camera voor een lage prijs. Heb je liever een ander model? Bekijk dan ons assortiment tablets. Heb je vragen? Of wil je een uitgebreidere digitale handleiding? Dan kan je ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden dit model aan als je op zoek bent naar een sterke high-end tablet voor een voordelige prijs. Je kan scherpe foto’s maken met de 13 megapixel camera. Ook kan je videobellen met de scherpe selfie camera. De 2K resolutie maakt het mogelijk om media in scherpe kwaliteit te kijken. Je wil een high-end budget tablet met de beste specificaties.

Lipa Onyx III tablet 13″ 8/256 GB 4G + Back case en hoes met kickstand kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 349.99 Euro
Prijs : 349.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Lipa Onyx III tablet 13″ 8/256 GB 4G + Back case en hoes met kickstand

Naar aanbieder

Geef een reactie