Oukitel RT5 Rugged tablet 8/256 GB 4G SIM bestellen? Lees eerst dit

Zou je graag een tablet met extra bescherming willen? De Oukitel RT5 rugged tablet beschikt over IP65 certificering. Dit houdt in dat het stofdicht en sproeidicht is. Zo kan dit erg handig zijn voor gebruik in werkomgevingen, op een bouwplaats of als je gewoon een extra beschermde tablet zoekt. De tablet heeft ook een simkaart aansluiting. Zo kan je belfuncties gebruiken, en over mobiel internet beschikken. Dit houdt in dat je niet afhankelijk bent van wifi netwerken. Daarnaast kan je ook GPS gebruiken zonder internet.
IP65 tablet met case 
DeOukitel RT5 rugged tablet bevat een robuuste case. Hierdoor is de tablet IP65 gecertificeerd. Dit betekent dat de tablet spatwaterdicht en stofdicht is. Handig als je het even ergens neer wilt zetten om wat te typen. Deze robuuste tablet is handig om te gebruiken in omgevingen waar gebouwd wordt of waar het stoffig of nat kan zijn. Je kan denken aan omgevingen als bouwplaatsen en magazijnen.
Snelheid en opslag Oukitel RT5 rugged tablet
Deze robuuste tablet beschikt over een octacore processor met 8 processorkernen. De CPU is MT8788 met vier kernen A53 met 2.0 GHz en vier kernen A53 met 1.5 GHz. Dit betekent dat de tablet snel genoeg is voor vrijwel alle Android apps en programma’s. Daarnaast beschikt het model over 8 GB aan werkgeheugen. Dit houdt in dat je gemakkelijk kan multitasken en dus meerdere programma’s tegelijk kan gebruiken. De tablet beschikt over een opslag van 256 GB waar je al je data kan opslaan. Mocht dit niet genoeg zijn, kan je altijd met een microSD-kaart het geheugen maximaal uitbreiden met 128 GB extra.
Beeld en camera
De Oukitel RT5 rugged tablet tablet beschikt over een LCD scherm van 10.1 inch. Deze grootte is ideaal voor het kijken van films of als je gewoonweg goed beeld wilt hebben om iets te bekijken of te spelen. Het scherm beschikt over een IPS technologie. Dit betekent voornamelijk dat de kleurcontrast hoger is. Deze komen nadrukkelijker in beeld waardoor het beeld scherper is. De resolutie van de tablet is 1920 x 1200 pixels, 2K resolutie. In een scherpe kwaliteit kan je zo genieten van media. De camera beschikt ook over aardig wat megapixels voor een tablet. De achterkant bevat 16 megapixels. Hier kan je dus scherpe foto’s mee maken. De selfiecamera aan de voorkant beschikt over 2 megapixels. Dit is handig als je een selfie wilt maken of als je wilt videobellen met collega’s of vrienden. Je kan daarnaast video’s maken in een Full HD kwaliteit. Ook kan je de flashlight aan zetten als je een omgeving wilt verlichten.
Wifi, mobiel internet en batterij
Het is mogelijk om de tablet via wifi te verbinden of gebruik te maken van mobiel internet. Mocht je altijd over internet willen beschikken, kan je een simkaart pluggen in de tablet. Als hier een abonnement op geactiveerd is, kan je overal over mobiel internet beschikken. Zo hoef je niet telkens naar wifi netwerken te zoeken. Ook beschikt de tablet over een 10000 mAH batterij. Dit is een stuk meer dan wat een gemiddelde tablet heeft. Zo kan je het 6 uur achter elkaar intensief gebruiken.
Telefoonfunctie, Dual Sim en GPS Oukitel RT5 rugged tablet
Met een simkaart kan je ook nog gebeld worden en zelf bellen. Zo kan je het letterlijk als phonetablet gebruiken zodat je ook nog eens overal over internet beschikt. Wil je de tablet ook gebruiken als navigatie? Dit kan. Er is een GPS ingebouwd. Dit betekent dat jij zowel online als offline gebruik kan maken van de GPS om je routes te berekenen.
Android 13 en sensoren
De tablet wordt bestuurd door Android 13. Dit systeem is makkelijk te begrijpen en volledig te zetten naar je eigen wens. Je kan alles in het Nederlands zetten of andere talen instellen. Daarnaast kan je apps downloaden via de Playstore die geïnstalleerd staat op de tablet. Het is uiteraard ook mogelijk om apps te downloaden via externe app programma’s of via het internet.
De tablet beschikt daarnaast over de volgende sensoren:
G sensor.
Compass.
Geomagnetism.
Hard coulometer.
M sensor.
Gyroscope.
L-sensitive.
P-sensitive.
Hall power.
Aansluitingen
Het model bezit verschillende aansluitingen. Zo bezit de Oukitel RT5 rugged tablet aansluitingen voor de voeding, usb C, micro HDMI type D, microfoon via usb c, microSD en twee aansluitingen voor de Nano SIM. De bluetooth-versie van de tablet is 5.
In het pakket ontvang je de tablet, oplader, usb-kabel en een handleiding. Met dit model haal je een robuuste tablet in huis welke geschikt is om te gebruiken in industriële werkomgevingen.  Heb je liever een ander model? Bekijk dan ons assortiment tablets. Heb je vragen? Of wil je een uitgebreidere digitale handleiding? Dan kan je ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra’s productadvies
Wij raden dit model aan als je op zoek bent naar een tablet die in werkplaatsen of industriële omgevingen worden gebruikt. Je kan denken aan bouwplaatsen, magazijnen of als je het veel onderweg gebruikt. De tablet beschikt over een grote batterij, IP65 beschermd tegen spatwater en stof . Je kan over mobiel internet beschikken en GPS gebruiken.

Oukitel RT5 Rugged tablet 8/256 GB 4G SIM kopen?

Levertijd: in 1 day in huis
Merk:

Normale prijs (elders) : 319.99 Euro
Prijs : 319.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Oukitel RT5 Rugged tablet 8/256 GB 4G SIM

Naar aanbieder

Geef een reactie